امروزه کارآفرینی به عنوان یکی از منابع اصلی برای تولید ثروت و به عنوان نوعی تحرک برای توسعه در جهان، منجر به بهره وری و رشد اقتصادی شده است. از سوی دیگر، اقتصاد مبتنی بر دانش (KBE) بر تولید، توزیع و استفاده از دانش و اطلاعات تکیه می کند و تلاش می کند تا دانش را برای توسعه اقتصادی، سیاست های سازمان و سازمان های بین المللی مورد بهره برداری قرار دهد. بنابراین ضرورت ترکیب این دو مفهوم برای افزایش کارایی و بهره برداری از منابع انسانی و دانش گسترده به طور همزمان، به منظور پیشرفت اهداف سازمان های بزرگ، بیشتر از همیشه احساس می شود.
در این مقاله با توجه به موضوعات کارآفرینی، اقتصاد مبتنی بر دانش تعریف شده است و پیش نیازها و عواقب آن مورد بررسی قرار گرفته است. معیارهای موفقیت و نقش کلیدی دانش در این اقتصاد جدید از منابع مختلف جمع آوری شده است. سپس یک مدل مفهومی-جمع آوری شده از جنبه های مختلف در توسعه و رشد اقتصاد مبتنی بر دانش و کارآفرینی ارائه شده است. این مدل جدید، کارآفرینی مبتنی بر دانش است که با تاکید بر همکاری این دو مفهوم برای دستیابی به مزایای رقابتی مانند بهره وری بالا، استفاده بهینه از دانش و سرمایه انسانی و ایجاد تغییرات اساسی در سازمان کارآفرینی، نامیده می شود.
Keywords: Entrepreneurship, Knowledge-based economy, Sustainable development, Knowledge-based entrepreneurship
توجه! ترجمههای این بخش بصورت کامپیوتری وصرفاً جهت آشنایی عزیزان با موضوع مقالات ارائه شدهاند و تماماً مورد تأیید تیم مترجمان سایت mshojaie.com نیست. برای استفاده از مباحث مطرح شده در مقاله، لیبنک دانلود PDF مقاله به زبان اصلی در زیر قرار داده شده است.
شما می توانید فایل PDF این مقاله را پس از ثبت نام یا ورود دریافت نمایید
[restrict]
دریافت PDF این مقاله
[/restrict]