صادرات و عوامل موثر بر آن

کارآفرینی-کارافرینی اجتماعی-اجتماع-جامعه-توسعه اجتماعی-معظلات اجتماعی-رفع معضلات اجتماعی-کارکلاسی-مانی شجاعی
نگاهی به کارآفرینی اجتماعی
مهر 11, 1398
درمان افسردگی با اشتغال
درمان افسردگی با اشتغال
مهر 11, 1398

صادرات-قوانین صادرات-انواع صادرات-صادرات کالا-تجارت-تجارت کالا-تجارت بین الملل-مانی شجاعیمیانگین زمان مطالعه: 3 دقیقه

فعل خارج کردن کالا از قلمرو گمرکی کشور به مناطق آزاد یا کشورهای خارجی را صادرات گویند که گونه‌هایی متعدد مانند صادرات قطعی، خرید متقابل، سرمایه‌گذاری مشترک، صادرات مجدد، ترانزیت خارجی، صادرات موقت و…، را شامل می‌شود. البته هر یک از انواع صادرات مزین به ویژگی‌ها و مختصاتی است. در اینجا نمونه‌هایی چند از انواع صادرات را مورد توجه قرار می‌دهیم.

 

بررسی نمونه‌هایی از صادرات، مزایا و مراحل آنها

صادرات-صادرات کالا-بازرگانی-تجارت-بازرگانی بین الملل-مانی شجاعی-کارکلاسیاگر روش صادرات قطعی را برای معاملات برگزینیم به این معنی است که محصول تولید داخل صادر می‌شود که تسهیلات این نوع از صادرات گرفتن حقوق ورودی، در مورد کالای به کار رفته در تولید است و کالای صادراتی در صورت ورود قطعی کالا انجام می‌شود همچنین از مالیات بر درآمد نیز معاف است.

در صادرات مجدد که یکی از انواع صادرات است، کالا خارجی است و برای ورود کالای وارداتی حقوق دریافت می‌شود یعنی کالای خارجی از طریق ورود قطعی، وارد و عیناً صادر می‌شود. صادرات موقت به منظور بازاریابی و شرکت در نمایشگاه‌های خارجی کالای تولید داخل، انجام می‌شود که در این نوع از صادرات بخشی از هزینه‌های نمایشگاه پرداخت می‌شود.

صادرات قطعی در چند مرحله صورت می‌گیرد که مشتمل بر تدوین و سازماندهی است که ناظر بر دریافت کارت بازرگانی به صورت حقیقی یا حقوقی است که نیازمند کارت بازرگانی است و برای اخذ کارت بازرگانی حقوقی باید شرکت تشکیل داد. تجزیه و تحلیل بازار هدف، بازاریابی، برنامه تولید و حمل از جانب فروشنده و در نهایت تشریفات گمرکی از دیگر مراحل صادرات قطعی هستند. مسئله‌ای که در ارتباط با خرید یک کالا از اهمیت بسزایی برخوردار است برند کالا است. حال باید دید برند چیست و چه ویژگی‌ها یا مختصاتی دارد؟

بخوانید  استرس شغلی؛ عوامل و پیامدهای آن

 

برند و ویژگی‌های آن

برند در لغت به معنی یک نام، نشانه و یا ترکیبی از آنها است به صورتی که کالاها یا خدمات فروشنده یا بنگاه اقتصادی را از رقبا متمایز ‌کند. برندها کوتاه یا ساده هستند به این ترتیب که به سادگی قابل تلفظ و اگر نیازمند فرایند ترجمه باشند آسان و معنی‌دار هستند به گونه‌ای که کیفیت و امتیازات محصول مورد نظر را بیان می‌کنند همچنین قابلیت چاپ شدن روی بسته را دارند. در برندسازی، تبلیغات، علامت یا لوگو، نام برند، مزیت رقابتی و تحلیل بازار، پنج گام استراتژیک هر برندی تلقی می‌شوند. البته در ایجاد برند عواملی چون برجسته کردن و کیفیت عالی فرآورده، رهبری در قیمت پایین و نیز انتخاب گوشه‌ای از بازار نیز دخیل هستند.

برندها به کمک کیفیت، عملکرد، ویژگی‌ها، مزایا و منافع برای مصرف کننده ساخته می‌شوند و به کمک تبلیغات، حمایت و حفظ می‌گردند. آنچه که باعث موفق و ممتاز شدن برندی از برندهای دیگر می‌شود، اتصال به مولفه‌هایی چون پشتیبانی و حمایت تجار و عوامل اقتصادی است که باعث افزایش وفاداری و کاهش مشکلات مصرف کننده می‌شود و تقاضای آن در مقابل افزایش قیمت بدون کشش است. به این ترتیب عواملی که باعث وفاداری مصرف کننده به برند هستند مشتمل بر کالا، قیمت، توزیع و تبلیغات است که سطح رضایت مشتری را نشان می‌دهد.

 

برای اطلاع و آگاهی کامل از روش‌های ورود به بازارهای خارجی مانند سرمایه‌گذاری مستقیم و همچنین اهداف اعزام هیئت تجاری به بازارهای هدف مانند یافتن طرف تجاری و نیز مزیت‌هایی که اعزام نسبت به سایر شیوه‌ها دارد از قبیل کسب اطلاع از نیازهای دقیق خریداران و نحوه بازاریابی و اهداف بازاریابی از طریق برگزاری نمایشگاه و…، دانلود فایل PDF کامل این مقاله، کار مشترک مسعود فهیمی و لیلا رضایی جم که همه موارد برشمرده در بالا و مولفه‌هایی دیگر در امر صادرات را که در این قلمرو گنجانده‌اند پیشنهاد می‌شود.

بخوانید  فرایند ارزیابی کارایی CRM

 

 

 

شما می توانید فایل PDF کامل این مقاله را پس از ثبت نام یا ورود دریافت نمایید

[restrict]

دریافت PDF کامل این مقاله

دانلود PDF

[/restrict]

 

در پایان جهت گسترش اطلاعات مخاطبان این مطلب، در لینک زیر کتابی مرتبط، برای شما عزیزان قرار گرفته است. امید است مطالعه‌ی آن برای شما سودمند واقع شود.

لینک کتاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.