ایجاد المان‌های بازی در فضاهای واقعی

اینترنت - کسب و کار اینترنتی - کسب و کار - کارآفرینی - ایده - نوآوری - فرصت - مانی شجاعی
کسب‌ و کار اینترنتی ، زمینه خلق ایده و کشف فرصت
تیر 29, 1398
اثر جهانی‌ شدن اقتصاد
اثر جهانی‌ شدن اقتصاد
تیر 29, 1398

گیمیفیکیشن - بازی - المان های بازی - قواعد بازی - بازاریابی - مانی شجاعیمیانگین زمان مطالعه: 4 دقیقه

به وجود آمدن گیمیفیکیشن به این دلیل است تا افراد را به درگیری ذهنی در خصوص خدماتی دعوت کند و درنهایت باعث ایجاد وفاداری شود. به این روند که تفکر بازی و مکانیک بازی را در خود دارد گیمیفیکیشن می‌گویند.

جالب است که کاربران زمانی که با واحد پولی جدید روبه‌رو می‌شوند، دیگر توانایی آن را ندارند تا ارزش حقیقی پول را تحلیل کنند. کاربر حاضر است برای چیزی که روی مخش است و دارد او را اذیت می‌کند، هزینه کند و آن مشکل را رفع کند. البته جذاب بودن محصول، برای ادامه دادن کاربر بسیار مهم است.

 

گیمیفیکیشن و دادن توهم

گیمیفیکیشن - بازی - قواعد بازی - توهم بازی - توهم - بازاریابی - مدیریت بازاریابی - مانی شجاعیزمانی که در گیمیفیکیشن ارزش‌گذاری کاربر را قرار دهید، هر کاربر برای رسیدن به شأن و مقام بالاتر تلاش می‌کند و این می‌تواند محرک خوبی برای کاربران باشد. البته باید به کاربرانی که دارای مقام بیشتری نیز هستند دسترسی‌های بیشتری داد تا دیگران برای رسیدن به مقام و آن دسترسی‌ها تلاش کنند (مانند نفرات برتر می‌توانند تمام محصولات را با تخفیف بیشتر خرید کنند).

این‌که یک ارزش کم‌قیمت برای خودمان پیدا کنیم که برای دیگران باارزش باشد، یعنی از هوش سرشاری برخورداریم و از بهترین روش‌ها برای جلب کاربر استفاده کرده‌ایم. مثلاً وعده بدهیم که با عموپورنگ دیدار می‌کنند یا … (۳۰۰ نفر اول برای مراسم اختتامیه دعوت و ۱۰ نفر اول می‌توانند با عموپورنگ عکس بگیرند).

گیمیفیکیشن به کاربر یک توهمی می‌دهد که فکر می‌کند قرار است اتفاقی خاص بیفتد، درحالی‌که هیچ اتفاقی در کار نیست! افرادی که بعد از ۱۹۹۷ به دنیا آمدند، به‌شدت به بازی علاقه دارند به شکلی که درس خواندن، تفریح و آموزش و … آن‌ها با بازی اجین شده است. چنین نسلی فقط نیاز به تشویق دارند و اگر تشویق نشوند بی‌انگیزه خواهند شد.

بخوانید  بررسی اصول سخنوری و مولفه‌های یک سخنرانی خوب

 

خودت را عضو گروه بزرگ‌تری بدان

کسانی که برای مفاهیم و معانی بزرگ‌تر از خودشان کاری انجام می‌دهند، احساس رضایت و خوشایندی را نسبت به کاری که درحالی‌که انجام آن هستند دارند. استیو جابز به بزرگ‌ترین روانشناس شرکت کوکاکولا برای جذبش گفت: اگر می‌خواهی تا آخر عمرت آب و شکر به مردم بفروشی در همان‌جایی که هستی بمان، اما اگر می‌خواهی دنیا را تغییر دهی در شرکت اپل عضو شو.

اگر به افراد خود این را تلقین کنید که دارند کار بزرگی را انجام می‌دهند که هرکسی قادر به انجام دادن آن نیست، باعث می‌شود تا افراد باانگیزه بیشتر به کار خود ادامه دهند. تا حالا فکر کردید که چرا مردم به کنسرت می‌روند اما برای موزیک‌های خیابانی مانند کنسرت، شور و هیجان ندارند؟ چون کنسرت برای مردم یک احساس خاص بودن و کیفیت بالا را ایجاد می‌کند.

 

قواعد بازی را سخت بگیرید

بازی - قوانین بازی - بازاریابی - مدیریت بازاریابی - گیمیفیکیشن - المان های بازی - مانی شجاعی

طبق تحقیقات، گیمرها تمام‌وقت خود را در حال شکست هستند و دوباره ادامه می‌دهند و تلاش می‌کنند. جالب است بدانید که گیمرها به باخته‌ای خود افتخار می‌کنند و سخت بودن بازی را دلیل بالا بودن کیفیت آن می‌دانند. پس در قواعد بازی خود دقت کنید و آن را سخت بگیرید تا برای گیمرها جذاب‌تر باشد و بعد از دقایقی از آن خسته نشوند.

بازی ترس شکست را از افراد می‌برد و شانس موفقیت را بالا می‎آورد. باید برای بازیکنان احساس غرور و پیشرفت را قرار دهید. برای مثال برای هرکسی که مرحله‌ای را پشت سر می‌گذارد یک مدال و جام بدهید. (درواقع جایزه‌ای برای هر مرحله بگذارید)

خلاقیت در گیمیفیکیشن

خلاقیت، یکی از سخت‌ترین مراحلی است که یک سازنده بازی در پیش روی خود دارد. اگر بتوانید خلاقیت کاربر را با بازی درگیر کنید، کاربر درگیر بازی شما خواهد شد. تنها روشی که باعث می‌شود تا بازی برای یک کاربر تکراری نشود این است که کاربر بتواند خلاقیت را وارد بازی کند و خودش محتوایی را در بازی قرار دهد و طبق چیز که خودش دوست دارد در بازی عمل کند نه آن‌که طبق میل سازنده جلو برود.

بخوانید  ‌خلاقیت و تکنیک‌های آن

بازی - کاربر - گیمر - گیمیفیکیشن - المان های بازی - بازاریابی - مدیریت بازاریابی - مانی شجاعی

یکی از دلایلی که باعث شده تا شطرنج تکراری نشود و همچنان بین مردم دارای طرفدار باشد همین است. این ایده که مسئله توسط مردم حل بشود و مردم جریانی فعال داشته باشند برای اولین بار توسط ناپلئون بناپارت گفته شد.

شخصی‌سازی بازی برای کاربر

کاربر علاقه زیادی دارد تا بتواند بازی را در مالکیت خود قرار بدهد و آن را همان‌طوری که دوست دارد شخصی‌سازی کند. در این حالت کاربر احساس پیشرفت خواهد داشت. برای مثال ایجاد یک پروفایل می‌تواند این حس را در کاربر ایجاد کند. پروفایلی که فرد خودش می‌تواند اسم، عکس و دیگر راه‌های ارتباطی را قرار بدهد. جالب است بدانید که تعهد گرفتن از کاربر باعث پایبندی او می‌شود، حتی اگر این تعهد، تعهدی واقعی نباشد.

ایجاد المان‌های بازی‌های کامپیوتری در فضای واقعی یکی از مواردی است که در امر بازاریابی می‌تواند به نتایج مثبتی منجر شود. برای آشنایی بیشتر با مفهوم گیمیفیکیشن دانلود و مطالعه فایل PDF کامل این مقاله که حاصل پژوهش‌های آقای حسین پالیزدار است، مفید خواهد بود.

 

 

 

شما می توانید فایل PDF کامل این مقاله را پس از ثبت نام یا ورود دریافت نمایید

[restrict]

دریافت PDF کامل این مقاله

دانلود PDF

[/restrict]

در پایان جهت گسترش اطلاعات مخاطبان این مطلب، در لینک زیر کتابی مرتبط، برای شما عزیزان قرار گرفته است. امید است مطالعه‌ی آن برای شما سودمند واقع شود.

لینک کتاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.