در این فایل سعی شده است تا مجموعه کامل از تعاریف مطرحشده در رابطه با انواع بازاریابی ارائه شود. این مجموعه شامل ۱۴۶ تعریف مطرحشده در مقالات و نظریات بینالمللی در زمینه مفهوم بازاریابی است که بهعنوان نمونه چند مورد در اینجا آورده شده است و برای آشنایی با کل تعاریف میبایست فایل کامل را از همین صفحه دانلود نمایید.
این بازاریابی با عنوان بازاریابی مشارکتی Partnership Marketing نیز خوانده میشود، این تکنیک یک رابطه عمیق بین برندهای مکمل ایجاد میکند و برای هر دو برند منافعی را به همراه دارد. منفعت آفرینی این استراتژی به این شکل است که درست هنگامیکه یکی از شرکتها در جهت کسب درآمد برای خود، موجب خلق ارزش برای یک مشتری میشود، دیگری در حال ایجاد ارتباط با مشتریان جدید است.
در این استراتژی دو یا چند شرکت که با یکدیگر بر سر منابع خویش ائتلاف نموده تا یک محصول یا خدمت را ترویج کنند و به فروش برسانند. در این حالت، نهتنها سود بیشتری برای سهامداران خویش ایجاد مینمایند، بلکه سهم بازار خویش را نیز افزایش و تأثیری بیشتری بر بازار خواهند داشت.
یکی از انواع بازاریابی است که اساس آن حضور در محل کمپین برندینگ یک شرکت، برای انجام تبلیغات در خصوص یک برند دیگر، بدون پرداخت هیچ مبلغی بهعنوان اسپانسر به شرکت برگزارکننده آن کمپین است که این امر موجب کاهش ارزش سرمایهگذاری بر آن کمپین ازنقطهنظر اسپانسرها میگردد. این نوع فعالیتهای بازاریابی در زمان کمپینهای بینالمللی بزرگ اتفاق میافتد؛ مانند کمپینهای برندینگ در بازیهای جام جهانی یا المپیک. بازاریابی تلهای، به دو دسته تقسیم میگردد
بازاریابی تله گذاری درنده: با ادعاهای کلاهبردارانه، خود را حامی رسمی آن کمپین اعلام مینمایند.
و
بازاریابی تله گذاری مستقیم: برند تله گذار بدون اینکه در کمپین سرمایهگذاری کرده باشد، خود را بخشی از آن میداند اما سعی مینمایند اما ادعای علنی ندارد.
برای آشنایی با سایر تعاریف مطرح شده برای انواع بازاریابی فایل PDF کامل این مقاله از پایین دانلود نمایید.
[restrict]
دریافت PDF این مقاله
[/restrict]