آیا مالکیت مخترع، کارآفرینی مشتق شده از دانشگاهی را تشویق می‌کند؟

کارآفرینی مستقیم یا غیرمستقیم؟
کارآفرینی مستقیم یا غیرمستقیم؟
تیر 19, 1398
میزان تأثیرگذاری تحصیلات کارآفرینی بر عملکرد کارآفرینان
میزان تأثیرگذاری تحصیلات کارآفرینی بر عملکرد کارآفرینان
تیر 19, 1398

مالکیت اختراع - کارآفرینی - مجوز فناوری دانشگاه - مانی شجاعی

چکیده مقاله:

این مقاله بررسی می کند که آیا مالکیت اختراعات دانشگاهی توسط کارکنان آن توسط دانشگاه ها به بهترین وجه اهداف اجتماعی به منظور تشویق تجارب فناوری و کارآفرینی مطرح می شود. با استفاده از سرشماری جمع آوری شده از دانشگاه های مبتنی بر فناوری از ۶ دانشگاه، یکی از آنها دانشگاه واترلو و تنها دانشگاه مالکیت مخترع در آمریکای شمالی است، ما تعداد و نوع spin-off تولید شده توسط این دانشگاه ها مقایسه .

ما شواهد حاکی از آن است که دانشگاه های مالکیت مخترع می توانند کارایی بیشتری در تولید اسپین آف در هر یک از اعضای هیات علمی و چشم انداز هزینه هر تحقیق و توسعه داشته باشند. ما دریافتیم که زمینه علوم کامپیوتری و مهندسی برق تعداد بیشتری از اسپین آف را تولید می کند، از دو بخش دیگر ما – علوم زیست پزشکی و حوزه مهندسی و علوم فیزیکی است. به طور کلی، نتایج ما نشان می دهد که مالکیت مخترع می تواند بسیار سودآور از spin-offs باشد. از این نتایج، ما پیشنهاد می کنیم که دولت هایی که به دنبال تشویق تجارب دانشگاهی و کارآفرینی هستند، باید با سیستم مالکیت مخترع آزمایش کنند.

Keywords: Bayh-Dole Act, Inventor ownership, University technology licensing, Entrepreneurship

 

توجه! ترجمه‎های این بخش بصورت کامپیوتری وصرفاً جهت آشنایی عزیزان با موضوع مقالات ارائه شده‌اند و مورد تأیید تیم مترجمان سایت mshojaie.com نیست. برای استفاده از مباحث مطرح شده در مقاله، لیبنک دانلود PDF مقاله به زبان اصلی در زیر قرار داده شده است.

 

 

 

شما می توانید فایل PDF این مقاله را پس از ثبت نام یا ورود دریافت نمایید

بخوانید  توانمندسازی کارکنان و افزایش بهره‌وری در سازمان

[restrict]

دریافت PDF مقاله

دانلود PDF

[/restrict]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.